Voor een goede spreker bij elke gelegenheid

Nu al regelen

Denkt u weleens na over  hoe uw uitvaart eruit zou moeten zien? Of denkt u…..dat komt nog weleens?

Ik schrik nog steeds wanneer blijkt dat na een overlijden de nabestaanden extra verdriet en zorgen ervaren omdat ze simpelweg niet weten hoe hun man, vrouw, vader, moeder, kind, begraven of gecremeerd wilde worden. Ze hebben geen idee of er wensen waren en worden overvallen door vragen van de uitvaartverzorger. En ze willen het zo graag goed doen. Precies zoals hij of zij het gewild zou hebben.

Het kan ook anders.

U kunt nu al zelf of samen met mij nadenken en praten over alle mogelijkheden en wensen. Een wensenboekje invullen bijvoorbeeld, maar u kunt zelfs al een levensverhaal laten maken. Ook hier is zoveel mogelijk.

Moeilijk? Zwaar beladen? Welnee, dat hoeft helemaal niet.  En u zult merken dat het u, en in de toekomst u nabestaanden, rust geeft. 11

Het kan natuurlijk ook zijn dat u al weet dat u niet lang meer te leven hebt. U wilt heel bewust uw eigen uitvaart regelen nu het nog kan. Samen met u kijk ik wat ik voor u kan betekenen. Ik kan namens u spreken. In meerdere gesprekken met u verzamel ik de informatie voor deze persoonlijke toespraak. Maar ik kan ook de gehele uitvaart begeleiden.  Onze eerste ontmoeting is natuurlijk vrijblijvend. Een goede klik en vertrouwen  is noodzakelijk om samen aan de slag te kunnen gaan met iets dat zo intiem en gevoelig is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s