Voor een goede spreker bij elke gelegenheid

Trouwen

GEFELICITEERD!!

Jullie hebben plannen te gaan trouwen, gaan een verbintenis aan of misschien willen jullie een (al gesloten) verbintenis vieren of laten omzetten.

Dat kan tegenwoordig op heel veel verschillende manieren, maar in alle gevallen betekent het dat jullie een fantasische tijd tegemoet gaan. Een tijd waarin er van alles voorbereid moet gaan worden. Jullie kiezen een datum, locatie, kleding, ringen enz. Of misschien juist allemaal wel niet. Jullie denken in ieder geval na over met wie en hoe jullie dit moment, deze dag willen gaan beleven. Kleine kerkje

Jullie moment, jullie dag, moeten jullie vooral vieren op de manier die bij jullie past!

Voor de één betekent dit bescheiden en intiem, voor de ander groter dan groots en natuurlijk alles daar tussen in.

Gelukkig mag je vandaag de dag ook een eigen trouwambtenaar kiezen. Voor de voltrekking van jullie huwelijk of voor het vieren van een ceremonie. Meestal een trouwambtenaar uit de gemeente waar je trouwt of het feest viert. Maar je mag ook een ambtenaar “inhuren” voor het moment. Een zelfstandig trouwambtenaar of een ambtenaar uit een andere gemeente die jullie meenemen naar de gemeente waar getrouwd gaat worden. Er zijn heel veel mogelijkheden. Een beetje rondneuzen kan dus geen kwaad.

Ikzelf ben als trouwambtenaar niet meer in dienst van een maar kan op verzoek in elke gemeente huwelijken voltrekken. Daarnaast ben ik ook ceremonieel trouwambtenaar/spreker wat betekent dat er met al jullie wensen rekening kan worden gehouden. Jullie zitten dan niet meer vast aan bepaalde data, tijd, locatie.

hartjesMochten jullie interesse hebben in mij als jullie trouwambtenaar of ceremoniespreker, neem dan zo snel mogelijk contact met mij op. Alles is bespreekbaar.

Samen met jullie bekijk ik de mogelijkheden.

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s