Voor een goede spreker bij elke gelegenheid

Wie ben ik?

Aangenaam, ik ben Juliette van de Heide. Geboren op 24 december 1964 te Leeuwarden. Moeder van 4 geweldige kinderen, inmiddels allemaal volwassen. Ooit begonnen in de gezondheidszorg en inmiddels alweer 20 jaar actief als trouwambtenaar, waarvan 18 jaar in de gemeente Assen. Daarnaast heb ik een eigen bedrijf, De GelegenheidsSpreker. Juliette-085

Spreken is mijn ding. Bijdragen aan gebeurtenissen die door mijn woorden glans krijgen. Wanneer ik daarbij ook iets kan betekenen voor anderen is mijn doel bereikt. Ik ben een mensen-mens. Voel heel goed aan hoe dingen in elkaar steken. Hoe gevoelig soms hele kleine details kunnen zijn. Door al die jaren intensief met anderen in gesprek te gaan heb ik aardig wat mensenkennis. Al die verhalen……

Daarnaast heb ik ook zelf het één en ander meegemaakt. Dat helpt me nu enorm. Ik pas me erg gemakkelijk aan en kan daardoor rekening houden met alle omstandigheden. Niets is mij vreemd.